Eylül 06 2017
Boğaz Ulaşımına Şık Bir Dokunuş
Kategoriler: Haberler Eklenme: 6 Eylül 2017 1.785 Görüntülenme

2006 yılında Çanakkale Boğazı, Marmara Denizi ve Ege Denizi’nde deniz yolu taşımacılığına başlayan GESTAŞ Deniz Ulaşım Tur. Tic. A.Ş. bu ulaşım kanalını kullanan yerli ve yabancı misafirlere kaliteli ve konforlu bir yolculuk sunmayı amaçlamaktadır.

Bu nedenle GESTAŞ yolculuk süresi boyunca, insani ve zaruri ihtiyaçların karşılanabilmesinde önemli bir rol oynayan saha mobilizasyonlarına her geçen gün yenilerini ekleyerek yoluna devam etmektedir. Bu alandaki çalışmalarını Hebo Yapı A.Ş. ile birlikte sürdüren firma yıllar içerisinde personel çalışma alanları, yolcu bekleme alanları, mescitler, bilet gişe kabinleri, bay-bayan wc alanları, bebek bakım üniteleri ile hizmetlerini geliştirmektedir.

Hebo Yapı A.Ş. portföyünde bulunan Hebo City ürünleri iç hacimlerinde küçük alanlarda çok fonksiyonlu çözümler sunarken, dış görünüşleriyle de mevcut yapılaşma dikkate alınarak hazırlanan cephe kaplama çeşitlerinin zenginliğiyle sektörde bu projelerde aranan bir ürün grubu oluşturmaktadır.

Son olarak 2017 yılı içerisinde de Eceabat ve Lapseki iskelelerine özel yapım mescit kabinlerinin yanı sıra, Erdek iskelesine bilet satış gişelerinin yapımını tamamlayarak, tüm vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur.

Ayrıca üretiminde kullanılan doğa dostu ve yerel hammaddeler sayesinde de ekolojik dengenin korunmasını sağlarken sürdürülebilir yaşama da katkıda bulunan Hebo City kabinler günlük yaşamda şehir hayatı içerisinde de birçok farklı kullanım amacıyla her geçen gün daha çok karşımıza çıkmaktadır.

Fotoğraf Galerisi

Boğaz Ulaşımına Şık Bir Dokunuş-0
Boğaz Ulaşımına Şık Bir Dokunuş-1
Boğaz Ulaşımına Şık Bir Dokunuş-2
Boğaz Ulaşımına Şık Bir Dokunuş-3
Boğaz Ulaşımına Şık Bir Dokunuş-4