Aralık 11 2019
Hebo Yapı Büfe Kabinleri Büyük İlgi Görüyor
Kategoriler: Haberler Eklenme: 11 Aralık 2019 2.317 Görüntülenme

Şehir halkının yaşamını kolaylaştıran pratik satış kabini teknolojisi, Hebo Yapı ile yeni bir imaj yakaladı. Ekmek büfesi, gişe ve güvenlik kabini olarak kullanılan bu tasarımlar, dört mevsim maksimum kullanım kalitesine sahiptir.

Nem, ısı ve benzeri olumsuz hava koşullarına karşı dayanıklı olan Hebo Yapı kabin modellerine olan ilgi her geçen gün artmaya devam ediyor. Ülkemizde çok tüketilen ve temel gıda kategorisinde değerlendirilen ekmek, satış kabinleri sayesinde kısa sürede tüketicisiyle buluşuyor.

Daha Pratik ve Ekonomik Bir Seçenek

İnşaat sektörüne nazaran daha pratik ve ekonomik olan satış kabini, ısıtma tesisatı ile uyumludur. Tüm kabinlerin içerilerinde elektrik tesisatı bulunmakta, talebe göre wc ve lavabo gibi bölümler eklenebilmektedir. Hebo Yapı, uzun yıllar sorunsuz kullanılabilecek kaliteli kabin üretimiyle, bu kategoride hızlı ve pratik çözüm sunmaktadır.

Kabinlerin kapıları, alüminyum ya da pvc kapı sistemleri ile yapılmaktadır. Bu sistemde conta, kilit, kulp, menteşe ve ısı cam sistemi bulunmaktadır. Ayrıca kapı kasasında da talebe göre ısı yalıtımı sağlamaktadır. Satış büfesi sisteminin dört bir yanı, ısı, ses ve nem yalıtım özelliğine sahiptir.

Boya badana istemeyen ve özel yüzey yapısı nedeniyle her zaman estetik görünen Hebo Yapı satış büfesi teknolojisi, kısa sürede tercih edilen bir marka haline geldi.

Kabin Almadan Önce Dikkat Edin!

Ekmek büfesi, bilet gişesi ve güvenlik kabini gibi konularda tercih yapmadan önce, bu sektörde kendini kanıtlamış olan Hebo Yapı’yı ziyaret edin. Firma, kabinin kullanılacağı alanı inceliyor ve en uygun satış büfesi modellerini sunuyor. Tek kişilik ve iki kişilik kabin seçenekleri, bu aşamada test ediliyor. Kullanım şekli ve kurulacak mekana göre en uygun kabin modeli tercih edildikten sonra, firma montaj ekibiyle kısa sürede kabini montajlıyor.

Kabinler montaj işleminden hemen sonra kullanılmaya başlanmaktadır. Vinçle getirilen kabin, aynı gün kullanılabilir. Bilgisayar kurulumu, elektrik tesisat bağlantısı, ısıtma tesisat bağlantısı ve internet bağlantısı gibi ihtiyaç olan konularda, firmanın kabinleri her hangi bir sorun çıkarmıyor. Kabinin istenilen cephelerinde satış amaçlı açılır sistem ya da sergi amaçlı sabit sistem cam uygulaması yapılabilir. Kabinin zemini de plastiktir. Hiçbir şekilde hiç bir yerden su almayan Hebo Yapı kabinleri, uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanılabilir.

Fotoğraf Galerisi

Hebo Yapı Büfe Kabinleri Büyük İlgi Görüyor-0
Hebo Yapı Büfe Kabinleri Büyük İlgi Görüyor-1
Hebo Yapı Büfe Kabinleri Büyük İlgi Görüyor-2
Hebo Yapı Büfe Kabinleri Büyük İlgi Görüyor-3
Hebo Yapı Büfe Kabinleri Büyük İlgi Görüyor-4
Hebo Yapı Büfe Kabinleri Büyük İlgi Görüyor-5
Hebo Yapı Büfe Kabinleri Büyük İlgi Görüyor-6
Hebo Yapı Büfe Kabinleri Büyük İlgi Görüyor-7
Hebo Yapı Büfe Kabinleri Büyük İlgi Görüyor-8