Eylül 07 2017
Yunuseli Havaalanı Yolcu Terminali Hizmete Açıldı
Kategoriler: Haberler Eklenme: 7 Eylül 2017 2.242 Görüntülenme

“Tasarım Özgürlüğü” sloganı ile yola çıkan Hebo Yapı A.Ş. son dönemde birçok özel projeye imza atmıştır. Hem devlet ve özel kurumların yaptığı yol, havalimanı, ticari ve konut projelerinde hem de çok sayıda inşaat firmasının yaptığı özel projelerde Hebo Yapı A.Ş.’nin imzası bulunmaktadır.

Bu çalışmaların son örneği Bursa’nın, şehir içi ve şehirler arası tüm toplu taşıma hizmetlerini tek bir çatı altında sunan BURULAŞ için imal edilen Yunuseli Havaalanı Yolcu Terminalidir. Şehir içinde, tüm raylı sistemler ve otobüslerle, şehirlerarasında da deniz otobüsü, deniz uçağı ve otobüslerle toplu taşıma hizmetlerini yürüten BURULAŞ’ın yeni hizmete açtığı Yunuseli Havaalanı terminal binasının üretim ve montajı da yine Hebo Yapı A.Ş. tarafından tamamlanarak halkımızın kullanımına sunulmuştur.

Konum ve kullanım koşullarına göre Hebo Yapı uzman kadrosu tarafından özel olarak dizayn edilen bina hafif çelik sistemde imal edilmiştir. Hebo Yapı A.Ş. üretiminde kullandığı çevreci hammaddeler ile üstün yapı teknolojisini birleştirilip, günümüz şehirciliğinin gerekleri ile harmanlayarak projeye özel çözümler ortaya çıkarmaktadır. Bu bakış açısıyla imal edilen 485 m² terminal binası tonoz sistem çatı yapısı ve camlı giydirme cephesi ile hafif çelik sistemde modern bina yapısının önemli bir örneği olmuştur.

Yunuseli Havaalanı’na iniş kalkış yapan Türk ve yabancı tescilli tüm hava araçlarının personel ve yolcularına hizmet eden terminal; içerisinde VIP dahil yolcu salonları, çalışma ofisleri ve yolcular tarafından talep edilecek her türlü hizmete dair alanların bulunduğu fonksiyonel bir yapıdır.

Hebo Yapı A.Ş. kolay, emniyetli ve konforlu ulaşımın her geçen gün artan bir ihtiyaç olduğu günümüzde sektör profesyonellerinin ihtiyaçlarına uygun proje çalışmalarını sürdürmektedir.

Fotoğraf Galerisi

Yunuseli Havaalanı Yolcu Terminali Hizmete Açıldı-0
Yunuseli Havaalanı Yolcu Terminali Hizmete Açıldı-1
Yunuseli Havaalanı Yolcu Terminali Hizmete Açıldı-2
Yunuseli Havaalanı Yolcu Terminali Hizmete Açıldı-3
Yunuseli Havaalanı Yolcu Terminali Hizmete Açıldı-4