Eylül 04 2017
Yurtdışı Projelerinde Artan Yükseliş
Kategoriler: Haberler Eklenme: 4 Eylül 2017 1.531 Görüntülenme

Bu yıl 21. Yılını kutlayan Hebo Yapı sektördeki liderliğinin bilincinde, müşteri odaklı çalışmalarını sürdürmektedir.

Ortadoğu’da ve özellikle Körfez Ülkeleri’nde ki pazar payını sürekli artıran Hebo Yapı A.Ş. son dönemlerde yaşanan mültecilerin barınması sorununun çözümüne yönelik kamp projelerinin yanı sıra dünyada devam eden savaşlar nedeniyle ülkelerin yeni askeri üslerinin kurulması konusunda da aktif rol almaktadır. UAE ( Birleşik Arap Emirliklerinin) resmi kurumlarına ait dünyanın değişik yerlerinde ve UAE’in farklı bölgelerinde yapılan üsler ile mülteci kamplarının tamamlanmasıyla, güvenli ve sağlıklı bir yaşam için üzerine düşen sorumluluğun bilinciyle tüm projelerini tamamlamış, hizmete sunmuştur.

Son olarak Dubai’de önemli bir proje kapsamında yürütülen çalışmalarda kullanılacak binaların montajında son aşamaya gelinmiştir. Toplamda 6.000 m² prefabrik şantiye yapısından oluşan prefabrik binalar yemekhane, yatakhane, okul, ofis, klinik, spor salonu ve oditoryum olarak hizmet vermektedir. Karkaslı sistem ile yapılan binalar proje ve bölge koşullarına göre özel olarak dizayn edilmiştir.

Hebo Yapı tek katlı, çok katlı yaşam alanları projeleriyle farklı ihtiyaçlara doğru çözümler getirmekte olup üretim kalitesini Avrupa standartlarına da taşıyarak kendini kabul ettirmiştir.
Yapıların modüler olması, her türlü iklim koşullarına uygun üretilmesi, pratik ve hızlı kurulabilmesi ve ekonomik olması sebebiyle her alanda tercih edilmektedir.